Evtinomaslo.com - Компанията

Като независима компания ние сме се специализирали във висококачествени смазочни материали, които точно отговарят на изискванията на вашия автомобил, мотоциклет, лодка или градинарска машина. Ние сме млад и динамичен екип, който е на първо място удовлетворението на нашите клиенти и трайността на нашите бизнес отношения. Да видим нашите клиенти да се връщат след първа покупка е специално удоволствие за нас и показва, че нашата услуга постига желаното удовлетворение.Качество на услугата

Ние се опитваме да направим вашата покупка възможно най-удобна и опростена. Като експерти за смазочни материали и масла ви даваме компетентни съвети. Отговаряме на въпроси в рамките на 2 часа. Можете също да ни посетите на нашата Facebook страница.Бърза доставка - на национално и международно ниво!

Благодарение на собственото си складиране, ние сме в състояние да обработваме и предаваме поръчки на нашия логистичен партньор "Speedy" в рамките на няколко часа. По този начин гарантираме бърза и сигурна. Освен това всеки изпратен пакет получава номер за проследяване на пратката, който ви позволява да прегледате състоянието на пратката по всяко време.