TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 5L

45,90 лв.
С вкл. данък
  Бърза доставка до 36 часа

За поръчки, направени до 14:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение рамките на същия ден.

  Право на проверка на пратката

При получаване винаги имате правото на опция "преглед на пратка", преди да я заплатите.

  Доказан произход и гаранция

Всеки продукт, предлаган от evtinomaslo.com, е закупен от официални дилъри в България и Европа.

Висококачественото моторно масло TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 е произведено по синтетична технология и е предназначено за двигатели на бензин и дизел (многоклапанните, турбо, оборудвани с катализатор или без). Може да се използва при сложните условия на каране, както и всесезонно. Идеално решение са за суровите условия на експлоатация (градски трафик или на автомагистралите). Могат да се употребяват при всички стилове на каране, включително при спортния и високоскоростния.

Той е напълно подходящ за двигатели с каталитични преобразуватели и всички двигатели които използват гориво без олово или LPG. Изключителната му течност намалява триенето и следователно създава значителни икономии на гориво и намалява емисиите на CO2.

Защита срещу износване: Осигурява оптимално дълголетие на двигателя със своите свойства против износване, които защитават най-чувствителните части на двигателя.

Окислителна устойчивост: Позволява изключително дълги интервали на източване.

Защита на двигателя, чистота и експлоатационни характеристики: Съдържа почистващи и дисперсивни добавки, които поддържат двигателя чист и по този начин запазват неговата мощност.

По-лесен старт при студове: Отличната му течливост е перфектно адаптирана за студено стартиране при екстремни метеорологични условия и осигурява добра защита на механичните части при ниска температура.

ВИСКОЗИТЕТ
5W-40
Литри
5 литра
Тип масло
Синтетично
ACEA
A3
B4
API
CF
SM
VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, SEAT
502.00
505.00
BMW, MINI
Longlife-01
PEUGEOT, CITROEN
B71 2296
MERCEDES-BENZ
229.3
PORSCHE
A40

В следната категория има още 16 продукта: